Blogia
Alícia i les Noves Tecnologies

Benvingut

Benvingut

 

BurlaSonriente 

Aquest és el blog d'Alícia Belda. Ací vas a poder gaudir i explorar  tot allò que faig a la matèria de Noves Tecnologies Aplicades a l'Educació. No et preocupes, si tens un desig imparable de comentar-me tot allò que no soportes o que t'encante...sóc tota vista.

Navega amb ilusió i molta sort per descobrir allò que busques!

Per cert, et presente a la meua amiga YOLI!

 

 

 

7 comentarios

Victoria -

Yeeeee!!!Hola wapaaaa!!Ja veig q t'has currat molt el blog i ahí el fondo "verdet arbre" jejejejeje siguent fidel a les teues idees ecologistes jejejeje!!!Ací tens la meua aportació a la teua nota jejeje!!besets!!dew!!

desi -

hola Ali!!!

Eres única, jejeje, me ha gustado mucho que pusieras en tu blog un apartado que hiciese referencia a la ecología.
No cambies, 1 besitooo

Paula -

Hoooola carinyet!!

M'alegra que tingues un blog, és una bona forma de saber de tu i estar en contacte. Ací també en tenim un "cukisclub.blogspot.com", l'has vist? Posem fotetes i tot això per a que aneu veent el que fem. Espere que vaja tot molt bé per ahí! Ací comença a nevar i fa un fretorro!! Jo ja vaig tenint ganetes de tornar al meu poblet. Ens veem d'ací no res!!

Una besaeta gegant!
Paula.

Elena V. -

Ai que xiqueta!!!
Veig que no perds mai el camí i això m'alegra moltissim.és meravellós saber que tens una amiga en una personalitat i un optimisme que encanta.

A seguir com ets carinyet meu!

MAFAN -

Hola bombonet!!!
El blog s'ha quedat molt bé, és molt graciós. jeje... Ja fa temps que no ens veem, ja va sent hora... no creus? Besets perla

yoli -

hola coret!!
Hi ha que veure com domines les noves tecnologies. S'ha quedat molt be.enhorabona!!
Per cert,la foto la millor,jejeje
un abraç

MaRtA -

Hola Alicietaaaaa!!!!!!
No me n'he pogut estar d'escriure't. Ja s'acaba el pont...sort que d'ací no res arriba un altre. M'agrada el teu blog/bloc (o com es diga), el cas és que diu molt de tu (sempre tan verda,jeje!!)
Molts besets i a per totes!